Als internationaal EFT (Emotional Freedom Techniek) coach / counselor ben ik er voor vrouwen die zichzelf vergeten zijn of denken dat ze door anderen vergeten zijn. Vrouwen die in vertrouwen weer op zoek willen gaan naar zichzelf en het leven dat ze graag willen leiden. Dit doe ik door middel van individuele (één op één) coaching sessies met behulp van onder andere de Emotional Freedom Techniek.

Je leven kan soms heel anders lopen dan je had gehoopt. Dit gebeurde ook met mij. Relaties die verbroken werden door onder andere slechte communicatie, geweld, drugs en alcohol misbruik. Onverwerkt verdriet. Dat het op zo'n punt kwam dat ik dacht hier nooit meer uit te komen en zoveel pijn en verdriet had.

Gelukkig kreeg mijn leven toch een andere wending en leerde ik op een gezonde manier weer controle te hebben over mijn emoties en mijn leven. Waardoor ik mijn leven weer kon oppakken mezelf kon ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. In die mate dat ik nu ook anderen kan ondersteunen en internationaal bijscholing kan volgen.

Let op: Ik werk alleen met vrouwen.

Groetjes, Lizette