Lieve jij, welkom op mijn profiel.

Zit je vast of loop je ergens tegen aan? Wil je spirituele antwoorden en inzichten, omdat je ze zelf even niet meer ziet? En/of wil je een luisterend oor, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Samen met mijn verschillende soorten kaarten, mijn Pendel, mijn gids en een stuk levenservaring help ik je graag een stukje verder op je pad die voor ons vast staat en uitgestippeld ligt.

Wij geven je inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van anderen, bepaalde levenslessen en karmatische bedoelingen vanuit het hiernamaals.

Probeer het uit en laat je verrassen! Ik kan niet wachten om je te mogen ontmoeten.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.Je krijgt alvast een voorproefje van mij van levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

Handel altijd vanuit je hart en liefde.  Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf!

Waar een wil is, is een weg!

Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.

Wat je creeert zal ook gebeuren.

Wat je uitstraalt krijg je op je pad.

Je krijgt terug wat je geeft.

Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

 

Tot snel & warme groeten.


Roy.